Легла

Детско легло "Бам Бам"

Размери: 78/153/975 см.

с люлеещмеханизъм

за матрак двулицев 70/140 см.

306.00 лв.

Детско легло "Бибо"

Размери: 76/145/92 см.

за матрак двулицев 70/140 см.

251.00 лв.

Ъглови легла "Сити 1"

Размер: 224/275/71 см.

за матрак еднолицев 82/190 см.

180.00 лв.

Легло "Сити 4"

Размер: 190/84/71 см.

за матрак 82/190 см.

92.00 лв.

Легло "Сити 5"

Размери: 228/87/71 см.

за матрак 82/190 см.

144.00 лв.

Двуетажно легло

Размери: 198/105/185 см.

за матраци 82/190 см.

555.00 лв.

Детско легло "Пебълс"

Размери: 68/133/98 см.

с люлеещ механизъм

за матрак двулицев 60/120

306.00 лв.

Детско легло "Пебълс 2"

Размери: 66/125/95 см.

за матрак 60/120

237.00 лв.

Детско легло "Уоли"

Размери: 78/195/98 см.

с люлеещ механизъм

за матрак 70/140

408.00 лв.
Previous